MENUKAART - KERSTMENU "LE MOUTON" 2019

< terug naar overzicht

VOORGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas
Carpaccio van ossenhaas met pestomayonaise en Parmezaanse kaas.
Of
Wildproeverij
Een combinatie van heerlijke wildvoorgerechtjes.
Of
Carpaccio van gerookte zalm
Dun gesneden gerookte zalm met verse salade en kappertjes.
Of
Vissalade
Een combinatie van heerlijke visvoorgerechtjes.

*****

TUSSENGERECHTEN

Gegratineerde scampi’s
Gepelde scampi’s met prei, champignons en Parmezaanse kaas.
Of
Vissoep
Licht gebonden vissoep met een vleugje Pernod.
Of
Tomatensoep
Onze licht gebonden tomatensoep.
Of
Gebakken ganzelever
Warm gebakken ganzenlever met Calvadossaus.

*****

SPOOM

Spoom
Bolletje citroensorbetijs overgoten met mousserende perzikwijn.

*****

HOOFDGERECHTEN

Kalfsoester
Malse kalfsoester met rode wijnsaus.
Of
Varkenshaasmedaillon
Gebakken varkenshaas geserveerd met stroganoffsaus.
Of
Kabeljauwfilet
Gebakken kabeljauwfilet met een mosterdsaus.
Of
Zalmfilet
Zacht gebakken zalmfilet met sauce Normande.

*****

DESSERTS

Chocoladedessert
Witte en bruine chocolademousse, een bolletje vanille-ijs en frambozensaus.
Of
Kaas
Een mooi assortiment aan kazen.
Of
Notendessert
Hazelnoot-, walnoot- en kokosnootijs met karamelsaus en slagroom.

*****


PRIJZEN:

Voorgerecht+Spoom+Hoofdgerecht+Nagerecht= € 49,95

Voorgerecht+Tussengerecht+Spoom+Hoofdgerecht
+Nagerecht =€ 59,95