MENUKAART - KERSTMENU "LE MOUTON" 2018

< terug naar overzicht

VOORGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas
Carpaccio van ossenhaas met pestomayonaise en Parmezaanse kaas.
Of
Wildproeverij
Een combinatie van heerlijke wildvoorgerechtjes.
Of
Carpaccio van tonijn
Dun gesneden tonijnfilet met salade en kappertjes.
Of
Visproeverij
Een combinatie van heerlijke visvoorgerechtjes.

*****

TUSSENGERECHTEN

Gegratineerde scampi’s
Gepelde scampi’s met prei, champignons en Parmezaanse kaas.
Of
Wildbouillon
Dubbel getrokken wildbouillon met rode port.
Of
Tomatensoep
Onze licht gebonden tomatensoep.
Of
Gegratineerde kalkoen
Zacht gerookte kalkoenfilet uit de oven.

*****

SPOOM

Spoom
Bolletje citroensorbetijs overgoten met mousserende perzikwijn.

*****

HOOFDGERECHTEN

Kalfsoester
Malse kalfsoester met bearnaisesaus en jus de veau.
Of
Varkenshaasmedaillon
Gebakken varkenshaas geserveerd met champignonsaus..
Of
Kabeljauwfilet
Gebakken kabeljauwfilet met een mosterdsaus.
Of
Zeewolffilet
Zacht gebakken zeewolffilet met dillesaus.

*****

DESSERTS

Chocoladedessert
Witte en bruine chocolademousse, een bolletje vanille-ijs en frambozensaus.
Of
Kaas
Een mooi assortiment aan kazen.
Of
Notendessert
Hazel-, wal- en kokosnootijs met karamelsaus en slagroom.

*****


PRIJZEN:

Voorgerecht+Spoom+Hoofdgerecht+Nagerecht= € 49,95

Voorgerecht+Tussengerecht+Spoom+Hoofdgerecht
+Nagerecht =€ 57,95